Så här såg det det ut när senaste publika bomässan höll till på Hotel Post, 2021 kan du botanisera digitalt i bostadsutbudet i Göteborg samt i kringliggande regioner.

Vad?

Ta gärna del av det samlade mässmaterialet där Boplats presenterar bostadsbolagens projekt, vilka kommer säljas eller hyras ut i den kommande nyproduktionen. Ett 30-tal bolag presenterar här färdigställd och kommande nyproduktion av bostäder vad gäller äganderätt, bostadsrätt och hyresrätt i Göteborg samt i kringliggande regioner.

Hur

Ta del av pågående och kommande projekt via länk nedan.

För mer information om bostäderna och för att anmäla intresse, klicka på bostadsbolagets länk som ligger med för varje enskilt objekt.

När?

Nästa tillfälle att ses och ta del av pågående och kommande nyproduktion blir söndagen den 20 november 2022. Platsen är även i år Clarion Hotel Post, Drottningtorget i Göteborg.

Vem?

Bonytt anordnas av Boplats Göteborg AB i samarbete med de deltagande bostadsproducenterna. Alla aktiviteter finansieras av deltagarna och all information om bostäderna kommer från bostadsföretagen själva. Du hittar mer information och kontaktuppgifter på deras webbplatser.

För närvarande är följande bolag med och presenterar sin nyproduktion:

Alebyggen, Balder, Botrygg, Gårdstensbostäder, Bostadsbolaget, Egnahemsbolaget, Ekeblad Bostad, Eksta, Familjebostäder, Förbo, HSB, Ikano Bostad, JM, Jutabo, PEAB, Poseidon, Riksbyggen, Skanska Nya Hem, Seniorgården, Stena Fastigheter, Stenungsundshem, Sverigehuset, Tornet, Wallenstam, Nordr Sverige AB, Vänersborgsbostäder.

Bonytt - digital bomässa

På den digitala bomässan Bonytt kan du som är bostadsintressent hitta det mesta av det som planeras och byggs i Göteborg just nu. För mer information om bostäderna och för att anmäla intresse, klicka på bostadsbolagets länk som ligger med för varje enskilt objekt.

Bonytt - digital bomässa
Var skulle du vilja bo?

Kontakt

  • Boplats
  • Telefonnummer: 031‑100 250

Här byggs det bostäder just nu

Göteborg växer med över 7000 invånare om året och många nya bostäder behövs. Nedan ser du några av alla bostadsprojekt som byggs just nu. Alla projekt hittar du i listan över alla projekt.

Publicerad 12 februari 2021 (Uppdaterad 29 mars 2022)