Så här såg det det ut när senaste publika bomässan höll till på Hotel Post, 2021 kan du botanisera digitalt i bostadsutbudet i Göteborg samt i kringliggande regioner.

Vad?

På den digitala bomässan Bonytt kan du som är bostadsintressent hitta det mesta av det som planeras och byggs i Göteborg just nu. Boplats har arrangerat denna mässa i fysisk form under flera år, men har från och med våren 2021 valt att göra mässan digital på grund av den pågående pandemin.

I mässmaterialet har Boplats samlat bostadsbolagens bostäder som kommer säljas eller hyras ut i den kommande nyproduktionen.

Ett 30-tal bolag presenterar här färdigställd och kommande nyproduktion av bostäder vad gäller äganderätt, bostadsrätt och hyresrätt i Göteborg samt i kringliggande regioner.

Vem?

Boplats uppdaterar den digitala Bomässan löpande under sommar och höst 2021.

För närvarande är följande bolag med och presenterar sin nyproduktion av bostäder och fler kan komma till efter hand.

Alebyggen, Balder, Botrygg, Gårdstensbostäder, Bostadsbolaget, Egnahemsbolaget, Ekeblad Bostad, Eksta, Familjebostäder, Förbo, HSB, Ikano Bostad, JM, Jutabo, PEAB, Poseidon, Riksbyggen, Skanska Nya Hem, Seniorgården, Stena Fastigheter, Stenungsundshem, Sverigehuset, Tornet, Wallenstam, Nordr Sverige AB, Vänersborgsbostäder.

Bonytt - digital bomässa

På den digitala bomässan Bonytt kan du som är bostadsintressent hitta det mesta av det som planeras och byggs i Göteborg just nu. Från och med våren 2021 har Boplats valt att göra mässan digital på grund av den pågående pandemin. För mer information om bostäderna och för att anmäla intresse, klicka på bostadsbolagets länk som ligger med för varje enskilt objekt.

Bonytt - digital bomässa
Var skulle du vilja bo?

Bomässan hösten 2020 och våren 2021 ställdes in i fysisk form, och Boplats hoppas att vi åter kan samlas på Hotel Post i slutet av oktober 2021, sist mässan hölls i fysisk form så besöktes den av 1 200 besökare.

I Boplats uppdrag ingår att informera om bostadsmarknaden. Därför har de under många år regelbundet arrangerat en utställning/bomässa innehållande färdigställd och kommande nyproduktion i och runt Göteborg. Denna digitala Bomässa kommer vara tillgänglig och uppdateras löpande under året som kommer.

Kontakt

  • Boplats
  • Telefonnummer: 031‑100 250

Här byggs det bostäder just nu

Göteborg växer med över 7000 invånare om året och många nya bostäder behövs. Nedan ser du några av alla bostadsprojekt som byggs just nu. Alla projekt hittar du i listan över alla projekt.

Publicerad 12 februari 2021 (Uppdaterad 18 oktober 2021)