Hammarkullens station var en av mötesplatserna under stadstriennalen

Hammarkullens station var en av mötesplatserna under stadstriennalen

Hammarkullen under stadstriennalen

Hammarkullen var en populär arena för aktiviteter under Göteborg stadstriennal som gick av stapeln den 19 – 22 september.

Under hela september har utställningen Torget skriven av Athena Farrokhzad visats i Hammarkullen konsthall (som ligger i den underjordiska spårvagnshållplatsen). Lördagen den 22/9 spelades föreställningen som bygger på utställningen upp två gånger i Hammarkullesalen Folkets hus.

Det mobila rökeriet "rök and roll" var igång både fredagen och lördagen trots stormen Knud. Såväl besökare som hammarkullebor fick sig en bit rökt fisk med fantastiskt tilltugg från den ideella organisationen Hoppet.

Under dagarna fanns också ett öppet och inbjudet forum där aktörer som är verksamma i området synliggjorde vad som görs och förde gemensamma samtal om samverkan kring utvecklingen av den fysiska miljön i Hammarkullen

Följande tre affischer togs fram för att beskriva arbetet med att skapa hållbara och jämlika livsmiljöer med det fokus som finns för Hammarkullen och utifrån de dialoger som hållits.

Publicerad 1 oktober 2018 (Uppdaterad 29 januari 2019)