Informationsfilm om Älvrummet SE

Informationsfilm om Älvrummet SE

Välkommen att besöka Älvrummet! Här finns en utställning där du kan lära dig mer om den pågående stadsutvecklingen i Älvstaden och en stor modell som visar hur centrala Göteborg kommer att växa. Som besökare kan du ta del av föreläsningar, evenemang, guidade visningar och utställningar av förslag och planer.

Älvrummet är öppet måndag till lördag och att besöka Älvrummet är kostnadsfritt. Boka gärna ditt besök i förväg! Vi välkomnar alla som är intresserade av att lära sig mer om stadsutvecklingen i Göteborg: Skolklasser, kommuner, företag, organisationer och privatpersoner.

Älvrummet ligger i Lindholmen Science Park. Du tar dig enkelt till Älvrummet med cykel, bil eller kollektivtrafik. Det går en kostnadsfri färja från Stenpiren till Lindholmshamnen, och vill du ta bussen går du av på hållplats Lindholmen.

Kontakt

  • Älvrummet
  • Telefonnummer: 031-368 96 70

Älvstadens delområden och projekt

Älvstaden är Nordens största stadsutvecklingsprojekt. Centrala Göteborg ska växa till dubbel storlek, och genom att binda samman staden över älven skapar vi en inkluderande och grön stad som är öppen för världen.

Publicerad 1 februari 2018 (Uppdaterad 13 september 2021)