I stadstriennalens senaste nyhetsbrev kan du bland annat läsa om mobila sittmoduler i Hammarkullen som studenter från arkitektur och samhällsbyggnadsteknik har skapat under sommaren.

I stadstriennalens senaste nyhetsbrev kan du bland annat läsa om mobila sittmoduler i Hammarkullen som studenter från arkitektur och samhällsbyggnadsteknik har skapat under sommaren.

Göteborgs Stadstriennal

Senaste nytt från Göteborgs Stadstriennal

Missa inte att ta del av stadstriennalens senaste nyhetsbrev! På grund av rådande situation i världen har det beslutats att det stora jubileumsprogrammet för Göteborgs 400-årsjubileum flyttas fram till 2023. Nästa år, 2021, när staden officiellt fyller 400 år blir det ett formellt historiskt firande 4 juni och många aktiviteter och initiativ kommer också att uppmärksammas under året.

I nyhetsbrevet kan du bland annat läsa om mobila sittmoduler i Hammarkullen som studenter från arkitektur och samhällsbyggnadsteknik har skapat under sommaren.

I Frihamnen växer nu stadstriennalens utomhusutställning stegvis fram genom att prototyper byggs på olika ställen inom området. Under sommaren har den första prototypen kommit på plats utanför Jubileumsparken.

Nu är också stadstriennalens open call släppt, där kan du vara med och ge innehåll till 2021 års stadstriennal.

På grund av rådande situation i världen har det beslutats att det stora jubileumsprogrammet för Göteborgs 400-årsjubileum flyttas fram till 2023. Nästa år, 2021, när staden officiellt fyller 400 år blir det ett formellt historiskt firande 4 juni och många aktiviteter och initiativ kommer också att uppmärksammas under året.

För Göteborgs Stadstriennal innebär det att vi skjuter upp de mest publika delarna, såsom Jubileumsutställningen, till 2023. Arbetet med uppbyggnaden av utställningen och olika publika program med särskilt fokus på barn och skolor inleds under 2021.

Prenumerera på Stadstriennalens nyhetsbrev

Vårt nyhetsbrev går ut kvartalsvis med upptrappning inför 2021. Vår ambition är att låta er läsare följa resan mot 2021, hur stadstriennalens innehåll och program byggs upp.

Nyhetsbrev
Publicerad 24 september 2020 (Uppdaterad 24 september 2020)