En ny arkitekturguide är på gång. Ett av kapitlen handlar om Göteborgs spårvagnar, som på sitt eget sätt har satt sin prägel på Göteborgs stadsmiljö. På bildens ses vagnhallen vid Rantorget. Foto: Carl Ander.

Göteborgs Stadstriennal

Senaste nytt från Göteborgs Stadstriennal

Programmet för årets Göteborgs Stadstriennal håller på att ta form och i senaste nyhetsbrevet kan du läsa om några aktiviteter som planeras i år. Fullständigt program presenteras senare i vår, håll utkik!

I senaste numret av nyhetsbrevet kan du bland annat läsa om Arkitekturguiden - arbete med den nya arkitekturguiden fortsätter och releasen är planerad till den 4:e juni i år. Arbetet med att realisera de fem utvalda projekten i vårt open call fortsätter i vår. De fem bildar tillsammans en helhet och belyser staden utifrån flera perspektiv. Sugen på att resa utomlands? Missa då inte den digitala föreläsningsserien om stadsutveckling längs floder och älvar. Det blir en virtuell resa över hela världen där internationella experter delar med sig av sina erfarenheter av att arbeta med stadsomvandling vid vattendrag.

Prenumerera på Stadstriennalens nyhetsbrev

Vårt nyhetsbrev går ut kvartalsvis med upptrappning inför 2021. Vår ambition är att låta er läsare följa resan mot 2021, hur stadstriennalens innehåll och program byggs upp.

Nyhetsbrev
Publicerad 9 mars 2021 (Uppdaterad 19 mars 2021)