Utsikt från Våning 2026.

Utsikt från Våning 2026.

Våning 2026

Till Våning 2026 i Läppstiftet är skolklasser, företag och andra organisationer och grupper välkomna för att lära sig mer om Göteborgs framtida stadsutveckling. Fokus ligger på Hisingsbron, Västlänken och linbanan.

Boka studiebesök i utställningslokalen Våning 2026

Hur är Göteborg tänkt att se ut om 10–20 år? På vilket sätt är Hisingsbron mer än en bro? Hur kommer Västlänken påverka resandet till, från och i Göteborg? Och hur känns det att åka linbana över älven?

I Våning 2026 i Läppstiftet vid Lilla Bommen kan du få svar på dessa och många andra frågor. Från Våning 2026 har man stadens bästa utsikt över bygget av Hisingsbron, och det kommer också bli platsen att följa bygget av Västlänken och många andra projekt i staden.

Skolklasser, företag och andra organisationer kan boka studiebesök

Till Våning 2026 är skolklasser, företag och andra organisationer och grupper välkomna på studiebesök, där man får lära sig mer om Göteborgs framtida stadsutveckling, med fokus på de tre projekten Hisingsbron, linbana och Västlänken.

Nyöppnad utställning

Förutom spännande föredrag får du som besökare ta del av en nyöppnad utställning, där du bland annat kan ta en tur med linbanan i VR-miljö. Du kommer också att få inblick i hur du i framtiden kommer att kunna röra dig på ett smidigare och mer hållbart sätt i Göteborg.

Vi finns i Läppstiftet på våning 13

Våning 2026 ligger på våning 13 i Läppstiftet vid Lilla Bommen. Arrangörer av studiebesök är Trafikkontoret Göteborgs Stad och projekt Västlänken på Trafikverket. Bakom utställningen står även Västtrafik.

Är du intresserad av ett studiebesök, skicka ett mejl till vaning2026@trafikkontoret.goteborg.se

 

Publicerad 7 februari 2018 (Uppdaterad 27 juni 2018)